Share this content on Facebook!
26 Mar 2019
 
Tutkimuksen houkuttelevuutta, suostuttelua, ja mitä tekee suhteita työ voi ilmoittaa meille paljon koskevat tarkalleen miten käyttää dating apps. 

Jos seksiseuraa näyttää ratkaisematon haaste etsiä http://seksia.net/ "yksi" (tai kuka olet yrittää löytää), et ole ainoa. 

Istuin Proving ground tiedot on havainnut, että vaikka eri yksilöt käyttävät seksiseuraa ratkaisuja laajenee ja myös prosenttia ihmisiä, jotka olettaa se on erinomainen tapa konferenssi ihmiset on laajentamalla-- suurempi kuin kolmannes henkilöitä, jotka raportti on-line dater ole itse mennyt ulos jonkun kanssa he tapasivat verkossa. 

seksiseuraa ei ole heikkohermoisille tai niille, kätevästi estää, sanoo Harry Reis, PhD, Psykologian Professori sekä Dekaani on Opettaja Arts, Sciences, Engineering, College of Rochester. "On vanha, jossa todetaan, että sinun täytyy suudella paljon sammakoita löytää prinssi-ja uskon, että todella laittaa seksiseuraa." 

Reis tutkimukset sosiaalisen viestinnän ja myös tekijät, jotka vaikuttavat määrä ja läheisyys meidän suhteita. Hän coauthored 2012 arviointi-lyhyt artikkeli, jossa arvioitiin, miten psykologia voi kuvata muutamia seksiseuraa dynamiikkaa. 

Joissakin menetelmiä seksiseuraa on eri ballgame alkaen tapaaminen todellisuudessa-kuten hyvin, koska jotenkin se ei ole. (Reis kertoo, että "seksiseuraa" on oikeastaan hieman harhaanjohtava. Hyödynnämme termi tarkoittaa "internet conference," onko se kautta dating sivusto tai dating sovellus.). 

"Sinulla on yleensä info koskien niitä ennen todella täyttää," Reis väitteet, jotka koskevat ihmisiä nauttia verkossa. Sinulla voi olla kassalla lyhyt profiili tai olet ehkä ollut melko merkittäviä keskusteluja käyttämällä viestin tai sähköpostin. 

Sekä samalla, kun täyttää jonkun offline-tilassa, et voi tietää, paljon yksityiskohtia, että yksittäiset etukäteen (kuten silloin, kun olet valmis jopa ystävä) tai ehkä tiedä hyvin vähän (jos, jotta valtion, voit mennä ulos kanssa henkilö olet täyttänyt lyhyesti baarissa). 

"Konsepti seksiseuraa ei ole ainutlaatuinen konsepti", sanoo Lara Hallam, tutkija, Viestinnän Laitos Opintoja College of Antwerp, jossa hän on työskennellyt hänen Tohtorin suhde tutkimuksia. (Hänen tutkimus tällä hetkellä keskittyy seksiseuraa, joka koostuu tutkimuksen, joka todettiin, että ikä oli vain luotettava ennustaja, mitä on tehty on-line daters todennäköisempää todella tyydyttää.). 

"Ihmiset ovat itse asiassa jatkuvasti tehdä välittäjien käyttöä, kuten äidit, läheiset ystävät, papit, tai heimon jäsenet, etsiä ihanteellinen kumppani," Hallam sanoo. Mistä seksiseuraa vaihtelee lähestymistapoja, jotka menevät kauemmaksi ovat kerrokset nimettömänä mukana. 

Jos täyttää jonkun kaverin kautta tai kotitalouden jäsen vain on, että kolmannen osapuolen yhteys on siten hyödyllistä vahvistaa erityisiä ominaisuuksia, siitä, että joku (fyysinen ulkonäkö, arvot, yksilöllisyys ominaisuuksia, ja enemmän). 

Ystävä ei välttämättä saada se oikea, mutta he ovat silti perustamisesta sinut jonkun kanssa, he olettavat, voit, kuten, Hallam väittää. "Online daters pysyvät internetissä tuntemattomia ihmisiä, kunnes he päättävät tyydyttää offline-tilassa.". 

Samoin kuin on olemassa tiettyjä asioita, jotka koskevat yksilön ja myös mahdollinen kumppani, että et vain voi selvittää, alkaen profiili tai chattailuun verkossa, Reis kuuluu: haluatko liittää hyvin? Teet yksi toinen nauraa? 

"Ne kohdat, jotka todella väliä, kun se tulee tehdä suhteemme toimimaan ovat yksinkertaisesti ole käytettävissä a-profiili," Reis toteaa. (Tutkimuksen jälkeen psykologinen apu, että tällaiset periaatteet ovat keskeisiä kumppanuuksia, ja myös ennustavat yhteys menestys, hän pitää mielessä.). 

seksiseuraa on tapa avata ovet täyttävät sekä päivämäärä ihmisiä, Reis sanoo. Sekä yksi kohta sovellukset ja myös sivustot ovat valitsemalla ne on, että kyky vain tukea sinua täyttää enemmän ihmisiä. 

Vaikka on olemassa rajoitettu määrä kliinisiä tutkimuksia, jotka on erityisesti analysoitu seksiseuraa tuloksia, on vuoden tutkimus miksi yhteydet liikunta sekä mikä ajaa ihmiset yhdessä ensimmäinen paikka. 

"Suurin osa mitä emme voi valtion osalta seksiseuraa tutkimuksesta on oikeastaan enemmän ekstrapoloimalla eri muitakaan tutkimuksia," Reis sanoo. 

Sameer Wildner, MD, sisätautilääkäri University of North Texas Dallas, coauthored 2015 BMJ evidence-Based Medicine kirjan, jota varten hän sekä hänen coauthor ajatellut lähes 4000 tutkimukset koko psykologia, sosiologia, neurokognitiivisia tieteellisen tutkimuksen ja eri tieteenalojen keksiä kokoelma standardeja, miten luoda profiilin, miten valita puvut, ja myös vain miten lähestyä on-line-viestintään. 

Luoda jopa dating huomioon tietty menetelmä ei ole millään merkitsee takuuta täyttää elämäsi rakkaus. Chaudhry havainnot eivät tarjota joitakin vinkkejä siitä, miten voit jakaa tietoja itsestäsi sekä miten päättää, kuka ottaa riskin. "On pieniä vivahteita, jotka voivat auttaa," hän toteaa. 

Joissakin menetelmiä seksiseuraa on eri tilanne konferenssi joku todellisessa elämässä-ja myös jollain tapaa se ei ole. (Reis tavoitteena on, että "seksiseuraa" on oikeastaan harhaanjohtava. Käytämme termiä tarkoita "internet conference," onko se dating verkkosivuilla tai dating sovellus.). 

Asettaminen dating huomioon erityisesti tarkoittaa, ei ole ehdottaa takuu, joka täyttää elämäsi rakkaus. "On pieniä vivahteita, jotka voivat auttaa", hän väittää.


Comments

There isn't any comment in this page yet!

Do you want to be the first commenter?


New Comment

Full Name:
E-Mail Address:
Your website (if exists):
Your Comment:
Security code: